BLUF. aan de slag voor de Amsterdam Economic Board

BLUF. aan de slag voor de Amsterdam Economic Board.

De Board heeft als missie de welvaart en het welzijn in de metropoolregio Amsterdam duurzaam te versterken. Dit doen zij door samen met het bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen in te zetten op samenwerking, innovatie en economische groei.

Ambitie

De Amsterdam Economic Board heeft als ambitie dat de metropoolregio Amsterdam in 2025 tot de top-3 van Europese innovatieve regio’s behoort. De regio kan dit bereiken door innovatieve oplossingen voor grootstedelijke uitdagingen te ontwikkelen, die bijdragen aan de leefbaarheid.

Grootstedelijke uitdagingen

De board richt zich op vijf, onderling samenhangende, grootstedelijke uitdagingen. Deze uitdagingen zijn relevant voor alle grootstedelijke regio’s in de wereld. De metropoolregio Amsterdam heeft alles in huis om op deze uitdagingen internationaal tot de top te behoren.

De metropool in 2025

Hoe zou 2025 er dan uit zien, met de initiatieven die de Board ondersteunt en tot stand laat komen? BLUF. ontwikkelt voor dit vraagstuk een krachtige animatie waarin de 5 grootstedelijke uitdagingen worden vertaalt naar beeldende initiatieven die aanspreken om de Board te volgen en te ondersteunen. Maar bovenal voor bewustwording zorgt over de toekomst van onze metropool. Welke uitdaging ga jij aan?

Bron: Amsterdam Economic Board

Een animatie ook iets voor jouw bedrijf?

Voor al onze klanten bouwen wij de meest uiteenlopende digitale ervaringen. Van animaties tot de pinboardapp voor Forbo Flooring Systems. Project HoloLens is de meest recente toevoeging aan ons portfolio. Hierin hebben wij samen met Albron een eerste Proof Of Concept voor de Microsoft HoloLens mogen ontwikkelen. Wat jouw vraagstuk ook mag zijn. Wij zoeken altijd naar de beste digitale ervaring die past bij jouw merk. Kom in contact met ons.