Virtual Reality development

Virtual Reality creatie en development

We ontwikkelen op maat gemaakte VR-trainingapplicaties, visualisatie-ervaringen en VR-presentaties. Wij gebruiken de kracht van Unity3D en realistisch 3D design om ervaringen te creëren die comfortabel, visueel aantrekkelijk en realistisch zijn. Stuur ons een berichtje en plan een vrijblijvende sparringsessie.

Contact

VR training & simulatie

Immersive technologie zoals Virtual Reality verandert het trainingslandschap radicaal. We noemen dit Immersive Learning. Het biedt de mogelijkheid om een zeer realistische en gedeelde leerervaring te creëren. Het trainen en leren van hard skills ligt aan de oppervlakte, maar ook soft skills zijn met deze technologie op een steeds betere manier te leren. En door een virtuele wereld of 3D model aan real time fysica te koppelen ontstaat een levensechte simulatie. Vaardigheden, competenties of zelfs gehele beroepsprofielen met een hoog risico in werkzaamheden, kunnen op deze manier op een veilige manier getraind worden.

VR digital twin

Bouwprojecten, renovaties of gehele pointcloud scans bekijken en analyseren in Virtual Reality helpt je bij het design, overleg en beslissingsproces binnen dit soort projecten. Wij ontwikkelen Virtual Reality ervaringen met jouw project of point cloud en ontwikkelen naar wens interacties en functionaliteiten.

Ontdek de mogelijkheden van Immersive Technology

Wat gaat VR, AR of MR voor jouw bedrijf betekenen? Wij helpen je antwoord te geven op deze vraag in een inspirerende incompany workshop over Immersive Technology.

Liever persoonlijk contact?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vul je naam en telefoonnummer in, dan bellen we zo spoedig mogelijk terug!