Workshop Immersive Technology

VR, AR, MR workshop voor jouw team

    • Aan de slag met o.a. de HoloLens 2
    • Inspirerend en motiverend
    • VR, AR, MR voorbeelden
    • Begeleiding door 2 experts
    • SVB, EO, Tata Steel e.v.a. gingen je voor

Hoe ga je om met Virtual- Augmented- en Mixed Reality? Hoe zet je het in voor jouw bedrijf? Wij helpen je antwoord te krijgen op deze vragen in een inspirerende incompany workshop. Laat jouw team of gehele organisatie kennis maken met deze technieken en zet de eerste stappen in de wereld van immersive technologie.

Door de komst van immersive technology zoals AR, VR en MR is er een compleet nieuw en uitdagend landschap ontstaan voor vrijwel elke organisatie. Wij kunnen helpen jouw team of organisatie de juiste inzichten te laten krijgen en geïnspireerd te raken. Een efficiënte en laagdrempelige manier om te starten met immersive technologie.

Direct aanvragen

00

Tijdens de workshop

De kracht van Immersive Technology moet je zelf ervaren. Pas dan kom je op relevante ideeën en oplossingen. Onze workshops worden qua inhoud op maat voorbereid voor jouw organisatie, en bevatten de volgende onderdelen.

00
#1 Leren

In een key-note behandelen we de geschiedenis, de techniek, het ecosysteem en voorbeelden van relevante toepassingen voor jou branche. We schetsen het complete landschap omtrent Virtual Reality / Augmented Reality / Mixed Reality.

00
#2 Ontdekken

Tijdens onze workshop gaat iedereen leren werken met deze waanzinnige techniek. We nemen HoloLensen mee, verschillende AR ready devices en je gaat aan de slag met je eigen smartphone! Dit is de beste basis om aan de slag te gaan met een brainstorm.

00
#3 Brainstormen

Waar gaat Immersive Technology jouw organisatie bij helpen? Dat onderzoeken we in de brainstorm. We brainstormen in een aantal groepen over een concept voor jullie eigen organisatie. Aan het einde presenteert elke groep haar idee aan de groep.

Ontdek de mogelijkheden van Immersive Technology

Wat gaat VR, AR of MR voor jouw bedrijf betekenen? Wij helpen je antwoord te geven op deze vraag in een inspirerende incompany workshop over Immersive Technology.

Liever persoonlijk contact?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vul je naam en telefoonnummer in, dan bellen we zo spoedig mogelijk terug!