Microsoft HoloLens nu ook bijna in Nederland

Microsoft HoloLens nu ook bijna in Nederland

De toekomst is alweer een stukje dichterbij want de Microsoft HoloLens kun je vanaf nu ook in Frankrijk, Duitsland, Ierland en Engeland kopen. De verkoopprijs ligt in Europa op een kleine 3.299 euro. Geen geld toch? Nou ja, in ieder geval niet als je je dromen werkelijkheid wilt laten worden. En die bouwen wij dan weer.

Op dit moment is de Microsoft HoloLens dus nog niet te koop in Nederland, maar via één van onze buurlanden toch een stuk dichterbij. Leuk van Microsoft is dat je geen ontwikkelaar of zakelijke klant hoeft te zijn. Ook jij kunt er dus gewoon 1 kopen.

Microsoft houdt later deze maand haar Surface-event waar hoogstwaarschijnlijk nog meer wordt onthuld over de Microsoft HoloLens. Hoog tijd om je af te vragen hoe deze techniek jouw industrie en jouw bedrijf gaat veranderen? Op welke manier je dit kunt toepassen in je marketing en communicatiestrategie? Gelukkig zit de drive naar nieuwe techniek bij ons in het DNA en zijn we al een tijdje dedicated aan het werk op het gebied van Mixed Reality. En helpen we je graag op weg. Vraag een demo aan en we komen bij je langs.

Wat is de Microsoft HoloLens eigenlijk?

De Microsoft HoloLens is een bril die hologrammen projecteert op haar glazen en daardoor de echte wereld met de digitale wereld combineert. De Hololens weet precies waar je bent, wat je doet en ziet de ruimte om je heen. En dat is uniek. De hologrammen worden daardoor onderdeel van de omgeving en niet alleen een ‘digital overlay’. Mixed Reality betekent dat je als gebruiker van de Hololens de hologrammen in de echte wereld kunt plaatsen en ermee kan werken. Je bent in staat om te interacteren met zowel de echte als de digitale wereld, op hetzelfde moment.