Over ons

Immersive Technology verandert onze wereld

Wil je meer weten over hoe VR, AR en MR onze wereld verandert? Kom in contact en plan een vrijblijvende sparringsessie in.

Contact

Immersive Technology verandert onze wereld. Het verandert de manier waarop we producten ontwerpen, maken en verkopen. Het verandert de manier waarop we onze mensen trainen of hoe we informatie en kennis delen. De wereld van Immersive Technology ontwikkelt zich snel. Maar wij gelukkig ook. Of het nu gaat om VR, AR of MR. Wij staan klaar om jou verder te helpen. Met het ontwikkelen van oplossingen die helpen bij het trainen van mensen, bedrijfsprocessen verkorten of je product helpen verkopen.

Wij combineren creativiteit en immersive technologie met een gezonde dosis makers mentaliteit. Ons team bestaat uit professionals op het gebied van concept en creatie, (3D) design en Unity3D. BLUF helpt bedrijven op het gebied van training, marketing en sales en innoveren met effectieve 3D ervaringen en oplossingen.

We zijn een klein en hecht team en begeleiden jouw bedrijf persoonlijk, flexibel en energiek. We krijgen zaken voor elkaar, werken met je samen en lossen problemen gewoon op. Dat is onze belofte! Hoe kunnen we jou helpen?

Ontmoet het team

Van idee tot eindproduct. Ons creatief team helpt je met concepten, (3D) design, development en implementatie.

00

Jan Luc Zandjans
janluc@blufamsterdam.nl

00

Peter Dijkstra
Meer over Peter

00

Wilco de Ruiter
wilco@blufamsterdam.nl

00

Jean-Paul Franssen
jeanpaul@blufamsterdam.nl

Ontdek de mogelijkheden van Immersive Technology

Wat gaat VR, AR of MR voor jouw bedrijf betekenen? Wij helpen je antwoord te geven op deze vraag in een inspirerende incompany workshop over Immersive Technology.

Liever persoonlijk contact?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vul je naam en telefoonnummer in, dan bellen we zo spoedig mogelijk terug!

00