Immersive Learning

Bespaar tijd en verbeter de impact van training

Wij ontwikkelen immersive trainingsapplicaties op maat. Benieuw wat voor jouw trainingsvraagstuk kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje en plan een vrijblijvende sparringsessie.

Contact

Immersive learning

Immersive learning plaatst je in een interactieve leeromgeving, fysiek of virtueel, om mogelijke scenario’s te oefenen of om bepaalde vaardigheden of technieken te leren. Simulaties en virtuele leeromgevingen noemen wij Immersive Learning.

Veilig en onbeperkt oefenen

Immersive learning neemt mensen mee naar de meest realistische leersituaties zonder de beperkingen van de realiteit zoals de logistiek, veiligheid en weinig tot geen mogelijkheid om fouten te maken. In een Immersive leeromgeving kan iedereen veilig oefenen en alles kan in deze wereld tot je beschikking zijn.

KLM Customer Story

Ontdek hoe KLM door het gebruik van de Microsoft HoloLens haar basistrainingsprogramma voor Cargo personeel verbeterd. De HoloLens applicatie die wij samen met de KLM hebben ontwikkeld verkort de trainingstijd vergroot de impact.

00

Zal ik je terugbellen?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen en wil je een afspraak met ons plannen? Vul je naam en telefoonnummer in, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug!