Marketing & Sales

Breng je verhaal of product tot leven

Immersive technologie├źn biedt volop kansen voor marketing en sales professionals. Vooral Augmented en Mixed-Reality geeft de mogelijkheid om de doelgroep op een unieke manier in beweging te krijgen, te verleiden en te verbinden met het merk, product of verhaal dat verteld wordt. Meer weten? Stuur ons een berichtje en plan een vrijblijvende sparringsessie.

Contact

Merk en productbeleving

Met technologie zoals AR of MR kunnen we producten of zelfs hele verhalen in 3D hologrammen visualiseren in de fysieke ruimte van de gebruiker. Hierdoor kunnen we beter in spelen op de beleving en het prikkelt de zintuigen meer dan vluchtige merkinteracties. Voeg daar specifieke interactie of een game element aan toe, en de gebruiker is snel meer dan 20 seconden met jouw merk bezig.

Productervaringen die meer verkopen

Mensen kunnen zich moeilijk een voorstelling maken van een product in de context van zijn of haar eigen omgeving. Met andere woorden, ze kunnen een 2D afbeelding in een brochure, video of op een website niet vertalen naar hun eigen situatie. Met AR of MR kan dat wel. Benieuwd wat we zoal ontwikkeld hebben? Bekijk onze klantcases hieronder of plan een sparringsessie in en we laten het zien.

Ontdek de mogelijkheden van Immersive Technology

Wat gaat VR, AR of MR voor jouw bedrijf betekenen? Wij helpen je antwoord te geven op deze vraag in een inspirerende incompany workshop over Immersive Technology.

00

Zal ik je terugbellen?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen en wil je een afspraak met ons plannen? Vul je naam en telefoonnummer in, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug!